Харківщина отримає 100 мільйонів гривень на будівництво нового центру онкології.

Про це повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль у своєму Телеграм-каналі.

Кабмін виділить кошти на реалізацію пріоритетних проектів розвитку в соціальній сфері. Сьогодні, 4 листопада, було затверджено порядок надання субвенції регіонам з фінансової підтримки важливих інфраструктурних проектів. В першу чергу, медичних та освітніх.

"100 млн грн буде виділено обласному бюджету Харківської області на будівництво нового комплексу" обласного центру онкології",- написав Шмигаль.

скріншот
скріншот

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський 1 жовтня підписав закон про фінансування будівництва онкоцентру в Харкові та водообміну в Краснопавлівському водосховищі.

Про це розповів губернатор області Олексій Кучер.

"Президент підписав закон з поправками на виділення коштів для будівництва Харківського онкоцентру і проведення водообміну в Краснопавлівському водосховищі. Дякую Президенту України Володимиру Зеленському за підтримку!",- сказав Кучер.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кернес з Ярославським готують "переворот" у Харкові: "буде Кремнієва долина". Харківський градоначальник Геннадій Кернес запустив створення робочої групи, яка займеться проектом "Українська Кремнієва долина".

Як повідомляє портал «Знай.иа» Харківські медики назвали наслідки життя під боком у коксохіму: "це рак". Лікарі підтвердили високий рівень захворювань біля коксохіму на Харківщині.

Також «Знай.иа " писав, що Харків'янам показали кілометрову ганьбу Кернеса:"пацієнтам боляче, а лікарів задовбало".
Лікарів лікарні "задовбали" хвилі, ямищі в дощ біля лікарні