У Харкові збираються провести чергову акцію протесту. Городян закликають вийти до другого апеляційного адміністративного суду, щоб відстояти своє право на відвідування засідань міської ради.

8 вересня розглядатиметься апеляція міської ради за рішенням суду першої інстанції, в якому було встановлено право всіх бажаючих відвідати засідання міської ради. Про це повідомили в Харківському антикорупційному центрі.

Нагадавши, Знай писав, що в Харкові змінилася вартість квадратних метрів житлової нерухомості в новобудовах. Зростання цін почалося на початку літа і триває досі. Експерти заявили, що він продовжиться в найближчому майбутньому.

Квартири подорожчали 1,5-18,9%. Найменше підвищилися ціни на житло економ класу. Лідером же подорожчання стали квартири комфорт-класу.

Також Знай повідомляв, що в Харкові пройшов мітинг проти свавілля з боку охорони парку Шевченка. Молоді люди вимагали припинити побиття відвідувачів. Акція пройшла після того, як охорона накинулася на хлопця і дівчину, які зайшли в громадський туалет. Охоронці вибили двері в туалет і почали бити молодих людей. Також охоронці завдали травми молодій людині, яка вирішила прилягти на газон і відпочити в парку.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що медики підтвердили високий рівень захворювань біля коксохіму на Харківщині. У районах Харкова, розташованих біля коксового заводу, збільшено кількості захворювань дихальних шляхів, у тому числі онкології. Директор Харківського онкоцентру Денис швидкий розповів, що наявність житла неподалік цього заводу згубно впливає на здоров'я місцевих жителів.