Про стан здоров'я мера Харкова Геннадія Кернеса не було чути вже тривалий час. В результаті у соцмережах знову поповзли чутки, що він почувається зле.

Сьогодні, 3 листопада, в одному з телеграм-каналів повідомили, що Геннадій Кернес помер, повідомляє ТСН.

скріншот / Телеграм
скріншот / Телеграм

У Харківській міській раді журналістам інформацію про смерть Кернеса не підтвердили.

"Кернес живий і нічого його життєдіяльності не загрожує. Це таке вкидання перед оголошенням офіційних результатів виборів", - повідомили у міськраді.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

До того, радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив телеграм-каналу Pavlovsky News, що в МВС нічого не знають про можливу смерть Геннадія Кернеса і назвав це нісенітницею.

"Завтра мають оголосити результати виборів, от і розганяють неправдиву інформацію",- прокоментував Геращенко.

скріншот / Телеграм
скріншот / Телеграм

Також про фейкову інформацію, яка не відповідає дійсності, щодо смерті мера Харкова Геннадія Кернеса, прокоментував на своїй сторінці в Facebook директор Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Юрій Сідоренко.

"Кернес живий, вмирати не збирається. Рідні відвідують його щодня, він йде на поправку. Щойно говорив з Родіоном і Оксаною Гайсинськими - проблема з легкими, на момент відльоту з Харкова у Геннадія Кернеса було уражено 70 відсотків легких. Зараз їх доліковують, і щойно лікарів буде задовольняти результат - одразу виліт до Харкова", - повідомив він.

За словами Сідоренка, хвиля чуток про смерть "пов'язана виключно з тим, що 6-го листопада Кернес вже офіційно буде оголошений переможцем виборів, а цього дуже не хочеться його опонентам".

скріншот зі сторінки в Facebook
скріншот зі сторінки в Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Збожеволілі харків'яни горюють по Кернесу, "віддувається" заступник: "де ж Гена?"

Як повідомляє портал «Знай.uа» У мерії Харкова пролили світло на стан хворого Кернеса: "реабілітація..."

Також "Знай.uа" писав, що Кернес стежить за виборами з лікарняного ліжка: "ніяких сумнівів"