Вчора, 1 листопада, в Харкові сталася перестрілка, в один з ресторанів зайшов чоловік в масці і почав стріляти.

Про це передає Police Control Ukraine.

В результаті стрілянини загинув сам нападник 37-річний Руслан Смирнов, він зайшов до закладу в масці і почав стріляти з травматичної зброї в компанію відпочиваючих чоловіків.

Під час стрілянини був поранений один з чоловіків - 32-річний Дмитро Шаповалов, він отримав вогнепальне поранення потилиці, грудної клітини, правого плеча і пальця правої руки. До лікарні його доставив невідомий, якого вже розшукують правоохоронні органи.

У поліції повідомили, що відпочиваючі чоловіки входять в ОЗУ "Залютинські", яке належить кримінальному авторитету Мітрову Леоніду, відомому як "Митруша".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Приблизно о 05.30 в ресторан зайшов невідомий в масці і безпричинно почав здійснювати постріли з травматичної зброї в присутніх чоловіків. Між невідомим з травматичною зброєю і групою чоловіків виникла бійка, в ході якої невідомому з травматичною зброєю були нанесені ножові поранення. Після бійки компанія невідомих втекла, а невідомий, який стріляв з травматичної зброї помер на місці", - йдеться в оперативній довідці управління карного розшуку Харківщини, яку опублікував Telegram канал "Kharkov v ZakonE".

Смирнов раніше судимий за ч.3 ст. 185 КК (крадіжка), а стріляв він із зареєстрованого травматичного пістолета, на який мав дозвіл.

фото: Police Control Ukraine
фото: Police Control Ukraine

Як повідомляли ЗМІ, то загиблий був охоронцем народного депутата Дмитра Шенцева. Однак сам нардеп заперечує, що це його охоронець.

Поранений Дмитро Шаповалов сам звернувся в лікарню і повідомив лікарям, що поранення отримав на "Олексіївському житловому масиві", а обставини отримання поранень не пам'ятає.

Шаповалов неодноразово відбував покарання в установах відбування покарань, притягувався за грабіж, хуліганство із застосуванням зброї. Він був учасником го"Сотня Лева" і в групі з іншими учасниками затримувався, при обшуку автомобілів вилучалася зброя та боєприпаси. З 2017 року Шаповалов перебуває на підписці про невиїзд.

джерело: Телеграм-канал Kharkov v ZakonE
джерело: Телеграм-канал Kharkov v ZakonE

джерело: Телеграм-канал Kharkov v ZakonE
джерело: Телеграм-канал Kharkov v ZakonE

джерело: Телеграм-канал Kharkov v ZakonE
джерело: Телеграм-канал Kharkov v ZakonE

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові охоронець нардепа відкрив стрілянину в барі, його "втихомирили" до смерті порожніми пляшками

Як повідомляє портал «Знай.иа» Озвірілий підліток на очах у одного зарубав дівчинку і сховав труп в ставку: "Просто так!"

Також «Знай.иа " писав, що На Київщині неадекват проломив голову товариша сокирою: "приїхали на заробітки"