У Харкові судитимуть чоловіка, який влаштував бедлам у місцевій школі. Про це стало відомо з повідомлення обласної поліції.

Як повідомляється, 27-річний чоловік влітку цього року був затриманий за хуліганську витівку в школі села Близнюки. За інформацією правоохоронців, підозрюваний у серпні 2020 року, будучи в стані алкогольного сп'яніння, проходив повз місцеву школу. Раптово йому в нетверезу голову прийшла дивна затія - він кинувся до будівлі школи і розбив у ньому чотири вікна.

На шум прибігли співробітники школи, яких хуліган обматюкав, після чого видерся сходами на горище і там замкнувся.

На місце незвичайної події викликали правоохоронців, які затримали бешкетника. За свої дії він може сісти за грати на термін до трьох років.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, раніше У Харкові нудьгуючого на канікулах школяра застукали на смертельно небезпечному занятті: "премія Дарвіна?"

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Дніпрі діти влаштували небезпечну розвагу посеред дороги: "лягай під машину - чи слабо?"

Також «Знай.uа " писав, що Харківські малолітки окупували дах багатоповерхівки, небезпечна розвага потрапила на камери - " куди дивляться батьки?"