У п'ятницю, 30 жовтня, моторошний вибух пролунав у Чугуївському районі Харківської області. В результаті вибуху дев'ятирічний хлопчик отримав серйозні поранення.

Так, за інформацією прессслужба харківської поліції, у селі Коробочкине дитина гралася на подвір'ї приватного будинку. Хлопчик жбурнув у паркан "невстановлений предмет" і той вибухнув.

"Дитину з рваними ранами щоки, гомілки, пальців руки, а також травматичної ампутації правої кисті доставлено до лікарні", — інформує поліція Харківщини.

Що саме вибухнуло, поліції ще належить встановити.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Подію розслідують як незаконне поводження зі зброєю (ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України) та нещасний випадок (ч. 2 ст. 115 ККУ з приміткою "нещасний випадок"). Батькам хлопчика загрожує відповідальність за ст. 166 "Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною".

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в середу, 21 жовтня о 12:38, у Харкові прогримів потужний вибух у будівлі, де виготовляють Феєрверки та піротехніку. Двоє людей постраждали. За попередніми даними, двоє робітників робили ремонт на складу піротехніки.

Також Знай писав, що в неділю, 18 жовтня, Харків потряс потужний вибух-там підірвали Старий елеватор, розташований в районі Південного вокзалу. Територію на вулиці Котляра розчищають для новобудов. Будівля покинутого елеватора, що заважала забудовникам, було вирішено підірвати.

Нещодавно Знай передавав, що з сусідньої Польщі прийшли вельми гарячі новини. З'явилася інформація,що група вибухотехніків підірвала "найбільшу бомбу часів Другої світової війни". Там підірвали ДонНУ бомбу часів Другої світової, яку незадовго до цього виявили на дні судноплавного каналу в Балтійському морі.