19-річний Дмитро Габишев, який п’яним і без прав сів за кермо Land Cruiser, визнав свою провину у ДТП із загиблими.

Про це стало відомо з випуску “Надзвичайних новин”.

Одразу після трагедії юнак перекладав провину на якогось драйвера, який начебто втік. Нині ж він розкаюється і просить вибачення у родичів і близьких загиблих.

Винуватець аварії є сином Олександра Габишева, колишнього заступника керівника поліції метрополітену Харкова. Саме він приїхав рятувати сина від розлюченого натовпу.

На суд Дмитра прийшла вже матір хлопця. Переконує, що її чоловік не пов’язаний більше із правоохоронними органами, тому впливати на суд не буде.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Вікторія Габишева просить вибачення у рідних жертв: "Якщо приймуть – ми зробимо все, що можливо, аби хоч якось максимально залагодити цю провину".

Просто молодість, дурість… "Я думаю, що це просто молодість, дурість. Він помилився, він винен і понесе покарання", – сказала матір винуватця страшної аварії.

Адвокат просить не запроторювати хлопця за грати, мовляв, він студент. Суд взяв підозрюваного під варту на 60 діб до 19 грудня без можливості внесення застави.

Нагадаємо, масштабна смертельна ДТП сталася вранці середи на трасі Київ - Харків - Довжанський. Загинув підполковник Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДержНС) Дмитро Азаренков і його 15-річна дочка Анастасія.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Львовом шумахер на Toyota покалічив 7-річного хлопчика і перевів стрілки: "Стрибнув під колеса"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Під Києвом лось потрапив у ДТП і розчавив чоловіка - такого жахіття копи ще не бачили

Також «Знай.uа» писав, що У Харкові вбивця за кермом збив 11-річних братів-близнюків - хлопчиків рятують усім містом