У понеділок, 19 жовтня в Харкові водій "Таврії" збив на пішохідному переході двох 11-річних близнюків: Артема і Микиту Семашко. Діти отримали досить серйозні травми і тепер потребують дорогого лікування.

Харків'янка Тетяна Ландесман, яка особисто знає хлопчиків, звернулася у Фейсбуці до українців за допомогою.

"Колись ми працювали у Всеукраїнському проекті, присвяченому безпеці на дорогах. Одним із завдань для груп було придумати плакати, які б закликали до обережності. Ідей було багато, але на мене найсильніше подіяв той, де на дорозі були розкидані черевички дитини. Я згадала це, побачивши ноги хлопчика, що лежить на проїжджій частині. Одного з, бо десь поруч лежав його брат-близнюк. Артем і Микита Семашко",- написала Тетяна.

Друзі сім'ї пишуть, що хлопчики народилися в сорочках. Вони вижили, але серйозно постраждали: сильно розбиті обличчя, струсу мозку, у Артема ногу протягнула машина, сильно пошкоджена, вибиті зуби.

"Я думаю про жах їхніх рідних - відразу дві дитини потрапили під машину, скільки сил і засобів потрібно, щоб повернути їх до життя. З силами ми допомогти не зможемо - давайте допоможемо засобами",- звернулася дівчина.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомив директор Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта, дітей доставили в "невідкладну допомогу".


"О 15: 43 був виклик, через чотири хвилини приїхала "швидка". Два хлопчики 11-ти років, Учні шостого класу. Струс головного мозку - під питанням, удари особи у обох. Доставили в Харківську міську лікарню швидкої та невідкладної допомоги"– - зазначив він.

У поліції повідомили, що водій автомобіля - 60–річний чоловік - наїхав на близнюків на регульованому пішохідному переході. Коли дітей збила машина, вони прямували до Школи сучасних театрально-сценічних напрямків.

Інформацію про аварію внесли до Єдиного реєстру заяв і повідомлень Московського райвідділу. Обставини ДТП з'ясовуються.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кияни всім світом дістають з того світу дитину, яка потрапила під колеса авто- " кожен може опинитися на місці Поліни"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Борисполі на злощасному переході збивають дітей, поки мер Федорчук плює на установку світлофора: "хоч крапля совісті є?"

Також «Знай.иа " писав, що У Дніпрі 12-річний школяр потрапив під колеса КамАЗа на переході-застиг від жаху