Стало відомо про те, що у Харкові п'яний водій збив дитину, після чого почав кидатися на перехожих з мачете.

Таким чином, повідомляється, що інцидент стався на вулиці Студентській. Водій в стані алкогольного сп'яніння збив дитину, після чого почав тікати. Перехожі хотіли його затримати, але він почав кидатись на них з мачете в руках.

Про це повідомляється в Telegram-каналі "ХС | Харків".

Потерпілому дитині вдалося вижити, але, у нього перелом ноги. Водій побіг у бік закладу під назвою «Альпійський дворик», де закрився разом зі своїми друзями.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Поруч зібралася величезна юрба, і якби не співробітники правоохоронних органів, то найімовірніше над водієм б влаштували самосуд.

Патрульні затримали п'яного чоловіка, і відвезли у відділення поліції, щоб перевірити на алкоголь. Свідки інциденту кажуть про те, що водій поводився агресивно, і з собою у нього був засіб захисту у вигляді мачете, яким він почав захищатися, коли його силою намагалися затримати місцеві активісти.

Яке він понесе покарання, а також, як себе зараз почуває постраждалий дитина, поки що невідомо.

Нагадаємо, раніше в Львові шумахер збив дитину і підло втік, малюк в комі - родичі записали термінове відеозвернення

Як повідомляв портал "Знай.іа" У Польщі переповнений автобус розламався навпіл і впав з моста, люди загинули

Також "Знай.іа" писав, що у Києві п'яний "шумахер" зніс зупинку з людьми.