У Харкові дружина радника голови Сумської облдержадміністрації влаштувала п'яну ДТП. Дівчина за кермом Audi A3 врізалася в припарковану Honda і перекинулася.

Суд визнав Дарину Безбороду винною в порушенні ПДР за статтею 130 КУпАП.

Про це 14 вересня повідомили в пресслужбі Київського районного суду Харкова, пише NewsRoom.

Згідно з вироком, порушниця заплатить штраф у розмірі 10 200 гривень і буде позбавлена права керувати транспортним засобом один рік.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, аварія сталася 12 червня на вулиці Ярослава Мудрого, 37, навпроти клубу "Корова". Водій Audi A3 врізалася в припаркований автомобіль Honda. Від удару Audi перекинулася на бік і частково заблокувала рух транспорту. Постраждалих внаслідок ДТП немає. Прибулі на місце інциденту копи виявили у винуватиці інциденту явні ознаки сп'яніння, проте дівчина відмовилася від проходження тесту на вміст алкоголю в крові.

Пізніше стало відомо, що за кермом Audi A3 в момент аварії перебувала Дар'я Безборода. Дівчина є дружиною Олександра Ларіна - керівника патронатної служби та радника голови Сумської ОДА. Раніше Ларін служив у полку поліції особливого призначення ГУНПУ в Харківській області.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Дніпрі маршрутка зробила моторошне сальто в повітрі, у водія проблеми з головою

Як повідомляє портал «Знай.иа» Пекельна аварія поставила на вуха Бердянськ, легковик догори дригом- "склеїлися" на перехресті

Також «Знай.иа " писав, що Харківський водій потрапив у халепу посеред дороги, городяни допомагають збирати - " яйця на волі"