Мер Харкова Геннадій Кернес втретє балотується на посаду міського голови, але вперше не зміг проголосувати за себе.

Чи контактує команда мера з Кернесом, в телефонному коментарі "Суспільному" 25 жовтня розповів перший заступник міського голови Ігор Терехов.

Він розповів, що Кернес, який зараз лікується в німецькій клініці "Шаріте" не може брати участь у місцевих виборах в якості виборця, але стежить за голосуванням. Всю інформацію йому передають через сина.

Терехов запевняє, що неможливість проголосувати "ні на що не впливає": "... Є позиція городян, позиція виборців. А приїде скоро виступить по телевізору перед усіма. Немає ніяких сумнівів абсолютно".

Кернес, фото: міськрада
Кернес, фото: міськрада

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На питання, як себе почуває мер Харкова, Терехов відповів:

"Все нормально. Абсолютно. Дуже хороша динаміка. Сьогодні немає коронавірусу. Залишкові явища в легенях, чому лікарі не хотіли, щоб він приїхав, припустимо, до виборів. Лікарі попросили дати ще трохи часу для реабілітації. Тому що це COVID. Він дав ускладнення на те поранення, яке було, і на легені дуже сильно. Тому сьогодні немає загрози життю. Немає загрози працездатності".

Також Терехов стверджує, що у Кернеса все "абсолютно нормально".

Геннадій Кернес, кадр із сюжету програми Гроші: YouTube
Геннадій Кернес, кадр із сюжету програми Гроші: YouTube

"Ви знаєте, навіть смішно, коли задають питання, розуміючи заклопотаність, в тому числі, і вашу. Навколо цього крутиться стільки небилиць. Якщо буду кожну коментувати, тільки цим і буду займатися. Це спеціально робиться", - сказав перший заступник Кернеса.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Розлючений Зеленський передав "привіт" Кернесу через коронавірус

Як повідомляє портал «Знай.иа» У мерії Харкова пролили світло на стан хворого Кернеса: "реабілітація..."

Також «Знай.иа " писав, що Збожеволілі харків'яни горюють по Кернесу, "віддувається" заступник: "де ж Гена?"