У Харкові викрали автомобіль Toyota Land Cruiser Prado 2019 року випуску.

Про це повідомили на сторінці dtp.kiev.ua у Facebook.

"19 жовтня був викрадений Toyota Land Cruiser prado 2019 року випуску. Місто Харків, район школи Бойко",- написано в повідомленні.

фото: dtp.kiev.ua
фото: dtp.kiev.ua

Машину вкрали в районі школи Бойка 19 жовтня.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

фото: dtp.kiev.ua
фото: dtp.kiev.ua

Така машина в Україні на сайтах продається за ціною в середньому 50 тисяч доларів (близько 1 млн 400 тисяч гривень). Це один з найкрасивіших представників свого класу. У машини турбодизельний двигун об'ємом 2.8 літра. Вбудована система допомоги при рушанні на підйомі( HAC), активна антипробуксовочна система (A-TRC), Адаптивна регульована підвіска (AVS) і система стабілізації причепа (TSC).

Нагадаємо, під Харковом двоє молодих чоловіків викрали автомобіль, але потім злякалися і спалили його в посадці. Як повідомляється, двоє чоловіків 32 і 34 років, жителів селища Високий Харківського району, помітили на одній з вулиць автомобіль марки ВАЗ-2106. У автомобіля були пошкоджені колеса.

Друзі вирішили викрасти машину - для цього вони змінили і накачали у неї колеса. Потім викрадачі за допомогою троса відбуксирували автомобіль у двір одного з них.

Однак незабаром вони дізналися, що автомобіль, який вони вкрали, розшукує поліція. Щоб замести сліди злочину, чоловіки відігнали авто в лісопосадку і спалили його там.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Синьому" киянину захотілося красивого життя-викрав лімузин і розсікав по нічному місту

Як повідомляє портал «Знай.иа» Буковинець заявив про викрадення авто, забувши де його припаркував і нарвався на штраф

Також «Знай.иа " писав, що Озвірілий харківчанин напав на жінку і змився на її тачці- "хулігана" розшукував усе місто