У Харкові готуються до "дня тиші" перед місцевими виборами. Про це повідомили в Telegram-каналі ВЕХА (Харків).

Повідомляється, що 23 жовтня в Харкові почали знімати передвиборчу агітацію з білбордів до "дня тиші", який випадає на суботу 24 Жовтня.

Читайте Знай в Google News!

У Telegram-каналі опублікували відео, на якому можна побачити, як робітники знімають банер з передвиборчою агітацією чинного мера Харкова Геннадія Кернеса на одній з вулиць міста.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

"Кернеса знімають! У Харкові готуються до дня тиші! Знімають агітаційні матеріали!"- зазначено в публікації.

Публікація ВЕХА (Харків): Telegram
Публікація ВЕХА (Харків): Telegram
Публікація ВЕХА (Харків) - Telegram

Варто відзначити, що згідно із законодавством, в день перед виборами в країні організовують "день тиші". У цей день заборонена будь-яка передвиборча агітація. Заборона не діє на поширення інформації про самі вибори та на заклики взяти в них участь, а також на роз'яснення норм законодавства щодо проведення голосування.

Цього року "день тиші" випадає на суботу 24 Жовтня. Таким чином опівночі п'ятниці 23 жовтня починає діяти заборона на передвиборчу агітацію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Кличко пообіцяв киянам безпечні вибори

Як повідомляв портал "Знай.uа", Садовий кинув зухвалий виклик Маску

Також, "Знай.uа" писав, що голий Ляшко з вилами пішов на" скотиняк " прямо перед виборами, українці в паніці