У середу, 21 жовтня, в Харкові народилося дві двійні. Всього за день народилося 45 дітей.

Як повідомили в Харківському міському центрі здоров'я, серед новонароджених - 24 хлопчики і 21 дівчинка, в тому числі дві двійні: хлопчик і дівчинка народилися Центрі акушерства і гінекології, ще дві дівчинки - в Харківському регіональному перинатальному центрі.

Довідка: "Королівською" прийнято називати різностатеву двійню. Одночасна поява різностатевих немовлят в монарших сім'ях вважалося величезним везінням. Це допомагало уникнути великої кількості державних проблем. Вирішувалося питання розділу престолу, який автоматично діставався спадкоємцю чоловічої статі. Сестра ж допомагала забезпечити мирну угоду, вступаючи в шлюб з представником сусідньої держави.

в пологовому, фото з вільних джерел
в пологовому, фото з вільних джерел

Нагадаємо, в одному з пологових будинків України стався унікальний випадок. Двійнята народилися по 500 грамів, розміром з долоню.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Таким чином, повідомляється, що стався цей випадок в Києві, і перші тижні життя малюків абсолютно не діставали з кювету, щоб не нашкодити їм.

Дівчаток назвали Аліса і Анастасія, а народилася вони на п'ятому місяці вагітності, з надкритично низькою вагою.

Станом на сьогоднішній день малятка вже вдома. Вони пролежали три місяці в реанімації, а ще місяць в палаті з мамою. Вони набрали вагу до двох з половиною кілограмів, і тепер можуть повноцінно існувати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кияни об'єдналися заради порятунку 650-грамової дюймовочки, батьки ридають від щастя: "спасибі за Кирочку"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Дніпром масово народжуються двійнята-молоді батьки постаралися на славу

Також «Знай.иа " писав, що Закарпатські пологові будинки переповнені немовлятами, матусі сяють від щастя-вперше за 7 років