У Харкові, за останні три дні, 15, 16 і 17 травня зріс рівень народжуваності. Про це розповіли в регіональному перинатальному центрі, а також опублікували статистику.

Повідомляється, що за 15 травня в Харкові народилося 50 дітей: 19 хлопчиків і 31 дівчинка, серед них чотири пари двійнят. Два хлопчики народилися в міському пленарному центрі, ще два — в обласному перинатальному центрі, а також дві дівчинки і два хлопчики - в регіональному перинатальному центрі.

Наступного дня, у суботу, 16 травня, у Харкові народився 21 дитина: 13 хлопчиків і 8 дівчаток.

У неділю, 17 травня, було зафіксовано народження 25 дітей: 17 хлопчиків і 8 дівчаток. Серед них була зафіксована одна двійня — два хлопчики, які народилися у міському пленарному центрі.

У цілому, за три дні, 15, 16 і 17 травня в Харкові було зафіксовано народження 96 дітей.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто відзначити, що 14 травня, у Харківському міському центрі здоров'я зафіксували народження 46 дітей — 17 хлопчиків і 19 дівчаток серед яких була зафіксована одна двійня, що складається з двох хлопчиків, які з'явилися на світ у Харківському регіональному перинатальному центрі.

Нагадаємо, раніше в Міністерстві соціальної політики розповіли, як оформити матеріальну допомогу при народженні дитини онлайн.

Як повідомляв портал "Знай.иа", у Дніпрі взяли унікальні пологи.

Також Знай.uа" писав, що в польському селі "амазонок" вперше за 10 років народився хлопчик.