Харків'янка, яку 50-ти років тому залишили в одному з місцевих пологових будинків, вирішила знайти біологічну матір.

Про цю історію пише "ГородХ".

Клич про допомогу Вікторія розкидала в соцмережах. Жінка не втрачає надію: можливо, хтось згадає історію багаторічної давнини і їй вдасться зв'язатися з жінкою, яка породила її на світ.

«Я народилася 16 квітня 1967 року. Тоді моїй мамі було 18 років, і вона вчилася на першому курсі педагогічного інституту. За переказами, вона дуже боялася реакції своїх батьків, тому приховала вагітність, а після народження залишила мене в пологовому будинку. Але мене приходила провідувати і плакала. Я була дуже слабенькою - народилася раніше терміну», - розповідає Вікторія Прейтлер-Хеллер (Preitler-Höller).

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

За словами жінки, місцем народження у документах записане селище Пісочин. Чому саме цей населений пункт – невідомо. Сьогодні старожили кажуть, що в Пісочині ніколи не було пологового будинку. Можливо, сама молода породілля була прописана в цьому селищі.

«Незабаром після народження мене удочерили, але дізналася я про це лише в 18 років, батьки розповіли. Я дуже любила своїх батьків, і мені ніхто інший був не потрібен. Раніше не особливо думала шукати маму, але нещодавно дізналася, що вона мене все-таки хотіла забрати, але було вже пізно - процес удочеріння пройшов і їй не дали більше ніякої інформації про мене. Зараз мама і тато померли, і я все частіше думаю про мою маму по крові. А раптом я їй все-таки потрібна і вона ще носить мене в серці?» - задається питанням харків'янка.

Зараз Вікторії Прейтлер-Хеллер 53 роки, у неї два дорослих сина і вона давно не живе в Україні.

джерело: "ГородХ"
джерело: "ГородХ"

«Я завжди хотіла мати брата. Може, він у мене є? На кого я схожа? Як прожила життя моя мама? Питань багато...», - зітхає жінка.

Про біологічну матер Вікторії відомо вкрай мало: швидше за все, жінка 1949 року народження. Новонароджену дочку вона записала як «Іванова Вікторія Павлівна». Усиновителі вирішили залишити дівчинці ім'я, дане матір'ю.

Всіх, кому що-небудь відомо про цю історію, прохання звертатися в редакцію «ГородХ».

Контакти:

Тел.: (057) 706-33-09, (050) 420-27-72

email: gorodxnovosti@gmail.com

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Жінка 20 років безуспішно чекає зниклу донечку - пішла на дискотеку і "розчинилася в тумані"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Після зустрічі з батьками залишилася без волосся - учасниця "Холостяк 10" безсоромно збрехала і поплатилася за це

Також «Знай.ua» писав, що Побудував кар'єру в ФСБ і перетворив війну на Донбасі в особисту помсту, хто такий генерал Дмитро Мінаєв