У вівторок, 25 червня, у Харкові та області народилось 57 дітей. Серед малюків — 30 хлопчиків та 27 дівчаток, повідомляє портал “Status Quo”.

Серед новонароджених — дві двійні, одна з яких є “королівською”, тобто хлопчик і дівчинка. Різнопола двійня отримала таку назву, оскільки у старі часи народження такої двійні у королівській родині дозволяло вирішити одразу цілу низку державних задач. Принц одразу ставав спадкоємцем престолу, а принцеса шлюбом із представником іншої держави допомагала забезпечити партнерську угоду.

Нагадуємо, що раніше повідомлялось про те, що 21 червня до Верховної Ради внесли законопроект про збільшення грошової допомоги при народженні дитини.

Раніше портал “Знай.ua” розповідав про те, що у міжрасової пари росте хлопчик із темною шкірою та блакитними очима.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також “Знай.ua” повідомляв про те, що українські військовослужбовці, в яких народилась дитина, зможуть піти в декретну відпустку на три роки.