Жителі Харківської області масово вмирають від китайського вірусу. Про це розповіли на сайті Ради національної безпеки і оборони України.

Повідомляється, що за останню добу в Харківській області коронавірус забрав життя 10 осіб. Станом на 21 жовтня, з початку пандемії в області зареєстровано 462 випадки смерті.

Читайте Знай в Google News!

Також відомо, що початку пандемії в Харківській області були зареєстровані 30 272 випадки зараження коронавірусом з них 5862 успішно подолали захворювання. В даний момент зафіксовано 23 948 активно хворих жителів. За останню добу підтверджено 713 нових випадків зараження.

Медики, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Примітно, що Харківська область знаходиться на другому місці за кількістю випадків зараження за весь період пандемії в Україні. Перше місце займає Київ.

19 жовтня, під час брифінгу, голова Харківської ОДА Олексій Кучер повідомив, що з лікарень Харкова вивезли 13 пацієнтів.

"Так, лікарні в Харкові переповнені. Ми виписуємо, нам вдається утримати ситуацію, але все ж переповнені лікарні " - додав Олексій Кучер.

Лікарня, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що "слуги народу" виправдовують коронавірусом скасування другого туру виборів мера Києва

Як повідомляв портал "Знай.uа", соратник Зеленського показав "коронавірусну фішку" українських поліклінік

Також, "Знай.uа" писав, що Зеленському представили результати розробки вакцини від covid-19