20 жовтня вокаліст гурту "Танок На майдані Конго" (ТНМК) Олег Михайлюта, відомий як Фагот, розповів, що заразився коронавірусом.

Про це Фагот повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Я звісно розумів, що всі пройдемо через цей коронакіпіш, але сподівався, що зі мною це станеться якомога пізніше, якщо взагалі не омине). Але відбулося саме так і тест показав мені, що відтепер я офіційно коронована особа на початку ламало серйозно, зараз попустило, але нікому того не раджу, тому вірити чи не вірити в то фсьо питання для кожного особисте, але бережіть себе та своїх близьких ретельніше, бо їх вам ніхто не замінить "— написав він на своїй сторінці в соцмережі.

Музикант уточнив, що найбільше сумує за запахами, оскільки світ без них вважає неповноцінним. Спочатку Фагот думав, що застудився, катаючись на мотоциклі без куртки, але виявилося, що "таки десь хтось на нього чхнув".

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Колега Дорофєєвої Позитив підчепив болячку під час "танців з зірками": "до останнього сподівався...."

Як повідомляє портал «Знай.иа» Напівголий Звєрєв під звуки "більше гламуру" заговорив про смерті від коронавірусу

Також «Знай.иа " писав, що Бабкін переміг коронавірус і звернувся до шанувальників: "дуже підступний, підлий і хитрий"