Зірковий харків'янин Сергій Бабкін і його дружина Сніжана захворіли коронавірусом.

Про це співак повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Де ми могли заразитися? Не знаємо. Скрізь. Конкретного місця і дня немає. Та й з тими, хто явно хворів, ми не контактували. Завжди дотримувалися запобіжних заходів: носили маски, обробляли руки, дотримувалися дистанції",- написав Бабкін.

За словами Бабкіна, першою захворіла його дружина. Перші симптоми у Сніжани з'явилися на День Незалежності, коли подружжя було на зйомках у Києві.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як розповів співак, його дружина відчула легке першіння в горлі і ломоту в тілі. Після цього у неї піднялася температура, пропав нюх, потім з'явилося печіння в області хребта і ломота в тілі. За порадою сімейного лікаря подружжя здало ПЛР-тест, який виявився позитивним.

"Лікар взяв ПЛР-тест у Сніжки і за компанію У мене. Хоча, повторюся, що у мене навіть натяку на недугу не було. На наступний день Снежа прокинулася від моторошної "ломки тіла". Воно все дуже боліло, температура була 37. Пропав нюх, хоча ніс забитий не був. І ще сильне печіння в області хребта, в грудному відділі.
Поїхали, зробили КТ і розгорнутий аналіз крові, про всяк випадок.
Сьогодні вранці прийшов позитивний результат тесту",- розповів співак.

Сергій і Сніжана Бабкіни, фото: соцмережі
Сергій і Сніжана Бабкіни, фото: соцмережі

У музиканта перші симптоми з'явилися через три дні після того, як захворіла його дружина. "У мене вчора піднялася температура", - зізнався співак.

Зараз пара перебуває на самоізоляції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Сергій і Сніжана Бабкіни влаштували романтику прямо посеред поля: "злилися з природою"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Сергій Бабкін пішов у бомбічний відрив з Лунтиком, Шреком і міньйоном: "у такому стані…"

Також «Знай.иа " писав, що "Бомба-ракета", - дружина Сергія Бабкіна Сніжана похвалилася спокусливим тілом в купальнику