У Харкові за бюджетні кошти провели студентський бал-маскарад, учасники якого фотографувалися на тлі банера Партії "Блок Кернеса — успішний Харків".

Про це передає Depo.Харків, посилаючись на цивільну мережу "Опора".

За інформацією громадських діячів, захід відбувся 16 жовтня в готелі Kharkiv Palace.

У фотозвіті, який викладений на сайті мерії, є фотографії з символікою партії. Учасники і чиновники Харківської міськради фотографуються на тлі агітаційного банера з написом "успішний Харків" і логотипом партії. Серед чиновників - заступник міського голови Костянтин Лобойченко та директор у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міськради Олексій Чубаров.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Саме цей Департамент наприкінці вересня уклав угоду з ФОП Тимченко Неоніла Іванівна на послуги з організації та проведення студентського балу вартістю 195 тис.грн.

У договорі зазначено, що мова йде саме про організацію івенту, який проходитиме 16 жовтня в готелі Kharkiv Palace. Зокрема, 28 тис. грн витратили на створення фотозоні і ще 12 тис.грн на послуги фотографа.

Ще 44 тисячі мерія Харкова заплатила за оренду готелю Олександра Ярославського. При цьому чиновники і учасники свята (в тому числі - кандидати в депутати) позували на тлі банера "Блок Кернеса - успішний Харків".

"Опора" намагалася взяти коментар у директора Департаменту інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міськради Юрія Сидоренка щодо використання агітації під час проведення заходу за бюджетні кошти. Однак він поклав трубку, як тільки почув питання.

Після цього фото з елементами агітації видалили з сайту міськради.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дружки Кернеса пропіарилися на пам'яті "української амазонки", харків'яни киплять: "совість є?"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Добкін поступився мерське крісло хворому Кернесу: "місія виконана"

Також «Знай.иа " писав, що На Харківщині дружкам Кернеса вказали на двері, вибори під загрозою зриву