У середу, 7 жовтня, в Харківській області спалахнуло дві пожежі, причиною яких стало полум'я, що перекинулося з території Російської Федерації.

Про це повідомляє пресслужба ДПС України.

У першому випадку наряд відділу "Дергачі" на камерах відеоспостереження недалеко від населеного пункту Ветеринарне побачив пожежу, яка загорілася на території Росії. Вітер дуже швидко перекидав вогонь на територію України.

У другому випадку прикордонники відділу "Золочів" виявили пожежу вже на території України неподалік населеного пункту Одноробівка. Горіла лісосмуга за один кілометр від російського кордону.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обидва загоряння були ліквідовані силами українських пожежників спільно з прикордонниками.

Нагадаємо, потужний обстріл окупантів спровокував пожежі на Луганщині.Про це повідомили в Станично-Луганській райдержадміністрації з посиланням на місцевих жителів.

"За повідомленнями жителів Станиці Луганської, починаючи з 23:30 фіксуються постріли зі зброї великого калібру з окупованої території. Після чого відчуваються гучні розриви снарядів в районі КПВВ. Близько 00: 20 надійшло повідомлення про пожежу в лісовому масиві біля КПВВ", — йдеться в повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві маршрутка на ходу перетворилася на палаючий факел-гасили всі

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Харковом палає поле, рятувальники і місцеві не справляються: "горить моторошно!"

Також «Знай.иа " писав, що На Харківщині люди задихаються від пекельного диму: "виїдає очі"