Студенти Харківської академії Нацгвардії обурені обідами, якими їх годують в частині. Хлопці оприлюднили фотографії, на яких видно, що в макаронах з м'ясом є черв'яки.

Про це повідомляє Telegram-канал " PavlovskyNews".

Курсанти просять, щоб їх відпускали хоч зрідка додому або дали можливість отримувати "передачки" від рідних.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

З 22 березня їх посадили на карантин. За весь час суденти жодного разу не виходили із зони дислокації, окрім як патрулювати навколо територію.

За словами курсантів, вони безвилазно проживають на казарменому становищі, але говорити сенсу про карантинні заходи просто немає: масові побудови, спортивна робота на спортмайданчику.

Викладачі, студенти, офіцери та військовослужбовці за контрактом з місцевого підрозділу забезпечення абсолютно спокійно ходять додому і з ними є постійний контакт.

Раніше з подібною скаргою зверталися курсанти Київського факультету Академії Національної гвардії України.

Близько тисячі курсантів просять, щоб керівництво Нацгвардії пішло на компроміси зі службовцями інакше все може закінчиться бунтом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Київські курсанти розповіли про жахи в Нацгвардії: "8 місяців не бачили батьків"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Розгрібають помиї і віджимаються в протигазах: жорстокі знущання над курсантами в Харкові потрапили на відео

Також «Знай.иа " писав, що Харківські нацгвардійці випустилися під улюбленця Путіна: "офіцери, росіяни!", - видеошок