Перша леді України Олена Зеленська стривожила сумним виглядом у всьому чорному.

У мережі з'явилися фото президентського подружжя. Стало відомо, що в ці хвилини президент Володимир Зеленський з дружиною знаходяться в Харкові, де на площі Свободи проходила церемонія прощання з офіцерами і курсантами, загиблими в результаті авіакатастрофи Ан-26, 25 вересня під Чугуєвом, пише Politeka.

Тут же, на площі Свободи зібралися товариші по службі загиблих, їх родичі і просто небайдужі харків'яни, які прийшли провести хлопців в останню путь. Важко дивитися, як рідні та близькі оплакують зовсім ще юних хлопців (адже загиблі курсанти в основному 1999-2000 рр народження).

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"Нехай земля буде небом для них...",- йдеться в підписі на плакаті з фотографіями жертв авіакатастрофи.

Нагадаємо, увечері 25 вересня на Харківщині при заході на посадку в аеропорту міста Чугуєва розбився літак Ан-26 Повітряних сил Збройних сил України. На борту перебували 27 осіб: 7 членів екіпажу і 20 курсантів Харківського національного університету Повітряних сил.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові прощаються із загиблими в катастрофі Ан-26 курсантами-сумує вся Україна

Як повідомляє портал «Знай.иа» Чому АН-26 став братською могилою для молодих курсантів: журналісти провели власне розслідування

Також «Знай.иа " писав, що Курсант, який дивом уникнув загибелі в літаку під Харковом, поділився болем: "важко усвідомити…"