Завтра, 6 жовтня, у Харкові відбудеться церемонія прощання з курсантами та екіпажем, які загинули в авіакатастрофі Ан-26 під Чугуєвом. На церемонію прилетить президент Володимир Зеленський.

Про це повідомив пресофіцер Харківського національного університету Повітряних сил Олег Кошовий, пише KHARKIV Today.

Сьогодні вранці на площі Свободи проходила репетиція церемонії прощання.

"Це генеральна репетиція перед завтрашнім урочистим прощанням з 25 загиблими курсантами і льотчиками. Завтра буде президент", - розповів Олег Кошовий.

Початок церемонії на площі Свободи — о 10:00. Ховати членів екіпажу і курсантів будуть у різних місцях - там, де вирішили їхні рідні. За попередньою інформацією, тіла родичам доставлять додому літаками.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

✈️На площади Свободы проходит репетиция к церемонии прощания с погибшими в авиакатастрофе под Чугуевом

Geplaatst door ХС • Харьков op Maandag 5 oktober 2020

Нагадаємо, на сайті Офіційного інтернет-представництва Президента України була опублікована нова петиція. Вона стосується авіакатастрофи АН-26, яка сталася 25 вересня під Чугуєвом в Харківській області, о 20:50 за місцевим часом.

Ініціатором даної петиції виступає Друшляк Ярослав Олександрович, публікація припала на 2 жовтня 2020 року.

"Прошу Вас на знак пам'яті про загиблих у катастрофі АН-26, присвоїти посмертно всім загиблим позачергові військові звання!"— - написав автор у тексті петиції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Батько загиблого під Чугуєвом курсанта прокоментував стан української авіації: "труни з крилами"

Як повідомляє портал «Знай.иа» "Місія Зеленського виконана": експерт здивувала сумним прогнозом для президента

Також «Знай.иа " писав, що Зеленський показав катастрофу під Харковом очима курсанта, що вижив: "вогонь, літак і тіла навколо"