Мер Харкова Геннадій Кернес, якого раніше доставили в німецьку клініку "Шаріте" у важкому стані, в п'ятницю, 2 жовтня, отримав негативний результат тест на корнавірусну інфекцію COVID-19.

Про це повідомив друг Кернеса бізнесмен Павло Фукс у своєму Телеграм-каналі.

"На фото Оксана Гайсинська. Вона щойно вийшла з палати Геннадія Кернеса. Новини хороші. Сьогодні він отримав негативний тест на Covid-19. Сподіваємося, що через тиждень Геннадій Адольфович передасть всім привіт",- написав Фукс.

Нагадаємо, колишній депутат Верховної Ради від фракції "Опозиційний блок" Михайло Добкін зняв свою кандидатуру з виборів на посаду мера Харкова.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Про це він повідомив у своєму Telegram-каналі.

"Шановні харків'яни, дорогі друзі. Сьогодні зняв свою кандидатуру з виборів на користь Геннадія Кернеса. Він йде на поправку і бере участь у виборах мера. На цьому моя місія виконана. Бажаю перемоги на виборах йому і його блоку. Завдання любити Харків і працювати для людей ніхто не відміняв. Адже це наше місто і нам тут жити"— написав Добкін.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Харківщині дружкам Кернеса вказали на двері, вибори під загрозою зриву

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дружки Кернеса "штурмують" міськраду разом з дітьми: "Наша гордість"

Також «Знай.иа " писав, що Німецькі лікарі розкрили правду про здоров'я Кернеса: "сподіваємося"