У Харкові дівчат попереджають про маніяка, який бродить на одному з житлових масивів. Детальніше про це розповідає Telegram-канал "Харків 1654".

Читайте Знай в Google News!

До адміністрації Telegram-каналу звернулися читачі з попередженням – на Холодній Горі біля метро бродить неадекватний чоловік, який пропонує дівчатам зайнятися сексом. У разі відмови він намагається заволодіти жертвою насильно.

Один з таких інцидентів стався в арці біля виходу метро на Полтавському шляху 148/2.

"На зустріч йшов чоловік і відразу запропонував зайнятися сексом, я відмовилася і пішла далі. Іду і тут він підбігає ззаду, хапає мене за руку і тягне за собою. Пощастило, що повз проходили хлопці і це його злякало. Чи то маніяк, чи то просто божевільний, невідомо. Просто майте на увазі і носите з собою газовий балончик", - пише одна з постраждалих.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Харкові на Салтівці "героя парковки" закидали сміттям. Судячи з усього, незадоволені жителі району обурилися тому, що водій поставив своє авто перед сміттєвим баком. Через це, тим кому потрібно викинути сміття - зробити цього не можуть.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Харкові таксист вдарив по голові клієнтку і забрав у неї телефон. Зі слів постраждалої, таксист відмовився везти її за економним тарифом, після прийнятого замовлення і очікування його 15 хвилин.

Також Знай.иа писав, що харків'яни заборгували "Укрзалізниці" 26 мільйонів.