У Харкові маніяк зґвалтував неповнолітню дівчинку.

Про це повідомляє інформаційний портал Оbozrevatel.

У Харкові в ніч на 26 липня, в Куп'янському районі 28-річний маніяк зґвалтував 17-річну дівчинку. Це сталося, коли неповнолітня розпивала алкоголь в компанії двох хлопців.

Про подію в поліцію повідомила мати потерпілої. Відомо, що товариші дівчини запропонували їй покататися на автомобілі. Коли вони приїхали в безлюдне місце зловмисник попросив своїх товаришів залишити їх наодинці. Після цього чоловік застосовуючи фізичну силу вчинив статевий акт з неповнолітньою. Після скоєння злочину зловмисник відвіз потерпілу до міста.


Чоловіка та двох юнаків 17-ти та 18-ти років заарештували за ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України. За це їм загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що під Дніпром дід зґвалтував внучку і зняв знущання на телефон: мати "дозволила"

Раніше портал "Знай.uа" писав, що під Києвом звір зґвалтував дитину: "запросив" в машину ножем

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Також портал "Знай.uа" інформував, що у Києві невідомий чоловік заштовхав дівчину в її квартиру і зґвалтував.