У Харкові на 602-му мікрорайоні невідомий намагався вкрасти у комунальників відбійний молоток. Відповідним відеороликом поділився Telegram-канал "ХС / Харків".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався на 602-му мікрорайоні в Харкові. Співробітники комунальних служб ремонтували дорогу, як раптом невідомий чоловік підбіг до них і вкрав відбійний молоток.

За інформацією каналу, чоловік намагався втекти на проїжджаючому повз тролейбусі, однак комунальники вчасно схаменулися і самостійно затримали грабіжника. На відео можна помітити, як зловмисник вже валяється на землі в оточенні перехожих і бригади ремонтників. Що відбувалося далі - не повідомляється.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Харкові на Салтівці "героя парковки" закидали сміттям. Судячи з усього, незадоволені жителі району обурилися тому, що водій поставив своє авто перед сміттєвим баком. Через це, тим кому потрібно викинути сміття - зробити цього не можуть.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Харкові таксист вдарив по голові клієнтку і забрав у неї телефон. Зі слів постраждалої, таксист відмовився везти її за економним тарифом, після прийнятого замовлення і очікування його 15 хвилин.

Також Знай.иа писав, що харків'яни заборгували "Укрзалізниці" 26 мільйонів.