Київський районний суд Полтави переніс підготовче засідання у справі проти мера Харкова Геннадія Кернеса та двох його охоронців.

Підготовче судове засідання у справі проти Геннадія Кернеса та двох його охоронців Віталія Блинника та Євгена Смицького, яке було призначено на сьогодні, 2 жовтня, перенесли.

Про це повідомили у пресслужбі Київського райсуду Полтави.

Засідання перенесено на 20 листопада через неявку учасників справи у зв'язку із заходами, спрямованими на попередження виникнення та поширення COVID-19, та запровадженим на території України карантином.

Геннадій Кернес
Геннадій Кернес

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Довідка: Геннадія Кернеса і двох його охоронців звинувачують у викраденні і побитті двох учасників харківського Євромайдану в січні 2014 року.

Також, варто відзначити, що зараз Кернес знаходиться в німецькій лікарні "Шаріте", де проходить лікування від коронавірусу і ускладнень, викликаних інфекцією.

Нагадаємо, Київський райсуд Полтави переніс через карантин підготовче засідання у справі щодо мера Харкова Геннадія Кернеса та двох його охоронців.

"Підготовче засідання у кримінальному провадженні перенесено через неявку учасників справи у зв'язку з вжитими заходами, спрямованими на запобігання виникненню та поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), та введеним на території України карантином", - зазначили в суді.

Чергове засідання суду мало відбутися 11 вересня о 10:00.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дружки Кернеса "штурмують" міськраду разом з дітьми: "Наша гордість"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Прокурори у справі Кернеса різко зняли мантії: судити мера Харкова тепер нікому

Також «Знай.иа " писав, що Штраф подіяв? Кернес заявився до Полтавського суду, відео