Харків'яни стурбовані тим, що мер міста Геннадій Кернес вже 40 днів не з'являвся на публіці.

Про це стало відомо з Телеграм-каналу "Мій Харків (My Kharkiv)".

Повідомляється, що мер Харкова майже 40 днів не з'являвся на публіці. Не було жодного фото чи відео з Шаріте - лише довідки та інформація від "наближених" людей.

Городяни почали думати про найгірше:

"Пішли чутки, що Геннадій Адольфович помер. Що думаєте з цього приводу?",- написано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нагадаємо, в німецькій клініці "Шаріте" повідомили про поліпшення стану харківського мера Геннадія Кернеса.

Письмовий висновок від професора Норберта Сутторпа на своєму телеграм-каналі розмістив друг Кернеса бізнесмен Павло Фукс, а також зазначив, що ці він хоче припинити чутки і плітки навколо здоров'я мера.

"Шановні пані та панове, Геннадій Кернес з Харкова перебуває у нас на лікуванні. Він прогресує кожен день, і ми сподіваємося на його повне одужання. З повагою, професор, директор клініки Норберт Сутторп", - написано в листі.

Фукс висловив сподівання, що на цьому "політичні спекулянти, які хочуть знищити досягнення Геннадія Кернеса в Харкові, припинять свої маніпуляції".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кернеса екстрено відправили в Німецьку клініку до отруєного Навального-чекає складна операція

Як повідомляє портал «Знай.иа» Кернес полетів у німецьку клініку в" антикоподібній " капсулі-поранення викликало ускладнення

Також «Знай.иа " писав, що Кернес став кандидатом у мери Харкова з лікарняного ліжка в Німеччині