У середу, 30 вересня Комітет Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки порекомендував відсторонити від посади Олександра Туринського на час розслідування авіакатастрофи.

Про це повідомили на пресслужбі комітету.

"За результатами обговорення зазначеного питання комітет прийняв рішення рекомендувати відсторонити від виконання службових обов'язків начальника Харківського національного університету Повітряних сил імені Івана Кожедуба Туринського о. в. на час розслідування авіакатастрофи літака Ан-26Ш під Чугуєвом Харківської області з метою проведення всебічного, об'єктивного та неупередженого розслідування",- зазначили в комітеті.

Рішення про відсторонення прийматиме профільне міністерство.

Крім цього, на засіданні комітету розглянули законопроект "Про державний бюджет України на 2021 рік". За підсумками рекомендували Верховній Раді прийняти його в першому читанні за основу, збільшивши витрати на Міністерство оборони України і космічну галузь.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Єдиний вижив під Харковом курсант вперше заговорив про катастрофу: "не сплю ночами"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Очевидець катастрофи з курсантами під Харковом розкрив моторошні подробиці: "одяг почав кипіти, я його гасив"

Також «Знай.иа " писав, що Аварія літака з курсантами під Харковом: версія, про яку мовчить слідство, що обнулило шанси на виживання