На місці аварії літака АН - 26 в Чугуєві з'явився пам'ятник. На ньому-злітає в небо літак і напис "Вічного вам польоту".

Фото пам'ятника поділилися очевидці в телеграм-каналі ВІХА (Харків).

"На місці аварії АН-26 під Чугуєвом встановили пам'ятний знак",- підписав фото автор.

Інформацію про встановлення пам'ятника підтвердили в обладміністрації. Подробиці про те, хто став ініціатором і чиїми силами встановлено пам'ятник, з'ясовуються.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, увечері 25 вересня в Харківській області на 530 кілометрі траси Київ-Харків поруч з дорогою впав військовий літак АН-26 і відразу загорівся. На борту були члени екіпажу, курсанти та офіцери Харківського університету Повітряних Сил ЗСУ ім. Кожедуба-всього 27 осіб.

Жахлива авіакатастрофа в Чугуєві забрала життя 26 людей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Маленька дочка і дружина загиблого штурмана Ан-26 опинилися в біді: просто принижують

Як повідомляє портал «Знай.иа» На Львівщині поховали юного земляка, який загинув під Харковом: "Небесний пілот назавжди"

Також «Знай.иа " писав, що У катастрофі під Харковом загинув африканець-лейтенант, який мріяв про звання генерала-віддано служив Україні