Курсанта зі Старокостянтинова Костянтина Зибюка, який загинув 25 вересня під час навчального польоту під Чугуєвом Харківської області, поховають після результатів ДНК-експертизи.

Про це сайту «Є» повідомив міський голова Старокостянтинова Микола Мельничук.

«Коли відбудеться прощання наразі невідомо. Батьки Костянтина разом з іншими родичами загиблих у авіакатастрофі на Харківщині вже здали ДНК-зразки для ідентифікації. Наразі мова йде про те, що ДНК-експертиза може тривати 2-3 тижні. Лише після того може відбутися поховання. Це непоправне горе для родини, для міста, для усієї країни…», – каже Микола Мельничук.

Зі списку військовослужбовців, які загинули в результаті авіаційної катастрофи літака АН-26Ш, і в яких значиться ім’я солдата Костянтина Зибюка, відомо, що він був одним з наймолодших на борту курсантів: 15 липня йому виповнилося 19…

На фейсбук-сторінці Старокостянтинівської ЗОШ №1, де навчався Костянтин Зибюк, опубліковані дописи зі співчуттями з приводу трагічної загибелі колишнього учня. Костянин був випускником 2018 року… У стінах рідної школи його вшанували хвилиною пам’яті.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Причини авіакатастрофи на Харківщині наразі розслідують. Відомо, що з 27 людей, які перебували на борту (20 курсантів Харківського національного університету Повітряних Сил, п’ятеро прапорщиків і двоє офіцерів екіпажу літака) одразу після аварії вижили двоє. Один з хлопців від важких травм помер у лікарні, інший наразі перебуває в лікарні у задовільному стані.

Нагадаємо, що Харків прощається із загиблим у катастрофі курсантом: море сліз і військові залпи, ридають навіть генерали

Як повідомляв портал Знай.uа, Гройсман винирнув з небуття і звернувся до українців після авіатрощі АН-26: "Надіюсь і вірю…"

Також портал Знай.uа писав, що українцям показали, ким були і про що мріяли загиблі курсанти: "Щасливі і усміхнені"