Знайомі і близькі друзі курсантів, які загинули в страшній авіакатастрофі під Чугуєвом, не можуть повірити в те, що хлопців більше немає в живих. А деякі із загиблих в катастрофі Ан - 26 опублікували свої фото прямо перед посадкою в літак.

Про це йдеться в сюжеті "Сегодня".

Андрій Роспотнюк

Виклав своє фото на сторінці в соцмережі в сторіз якраз перед початком посадки в літак. На всіх фотографіях хлопець завжди усміхнений, щасливий і красивий.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ашраф Мсуй

Мати завжди називала його тільки "кращий".

"Хотів служити в Україні, бути льотчиком, він прагнув бути кращим - і він був у всьому кращим, я це знаю, тому що керівництво може безпосередньо підтвердити. Був найкращим льотчиком свого класу"– - розповідає мама.

Про загибель сина Риму дізналася від його друзів-однокурсників.

Ашраф Мсуй, фото: Сегодня

Роман Корчовський

Хлопцеві був 21 рік. Рома обожнював небо і часто викладав відео з польотів у соцмережі-то першого самостійного польоту, то з друзями в небі. "Сегодня" вдалося поспілкуватися з другом загиблого курсанта, з яким разом навчалися у військовому ліцеї. Сергій розповідає, що Роман марив небом ще з 8-го класу.

"Роман був один з небагатьох товаришів, побратимів, хто взагалі пішов в льотне училище, хто мав таке бажання велике стати льотчиком, авіатором. І не хотілося про це думати, але передчуття, що таке могло статися, було, тому що насправді льотчиків професійних, тих, кого готують, їх дуже мало. Тому в більшості випадків вони знаходяться всі разом і навчання проходять всі разом",- розповідає Сергій.

Євген Іванов

42-річний радіобортпровідник. Його хобі, кажуть друзі, був Хокей. Незабаром повинен був піти на пенсію. У нього залишилися 12-річний син, дружина, мати і сестра.

Олександр Скочков

Одним з курсантів на борту літака був Олександр Скочков. Син Ігоря Скочкова-штурмана Іл-76, який збили терористи в 2014 році над Луганськом.

"Це був просто світлий чоловічок. Люблячий. Бабусю, дідуся любив. Любив маму і свою сестричку. І, звичайно, хотів піти по стопах батька"– - розповідає про нього начальник Мелітопольського Будинку офіцерів Світлана Соколова.

Євген Скоробогатько

Хлопець родом з Мелітополя. Щоб висловити співчуття рідним загиблих, жителі міста провели панахиду на центральній площі.

Весь день в мережі з'являється все більше і більше фотографій загиблих хлопців з сумними побажаннями"вічного польоту".

Погибшие в авиакатастрофе под Харьковом

Счастливые и улыбчивые - такими они навсегда останутся на фото. Что известно о погибших курсантах

Geplaatst door Сегодня op Zaterdag 26 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше 7-річна дочка загиблого під Харковом штурмана писала татові СМС за хвилини до трагедії: "ніби передчувала"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Сім'ї загиблих під Харковом курсантів отримають компенсації-1,5 мільйона за життя

Також «Знай.иа " писав, що Українцям показали обличчя екіпажу і курсантів з Ан-26: ким були, і про що мріяли " герої неба"