На Меморіалі сьогодні, 29 вересня, прощаються з Віталієм Вільховим - курсантом родом з Львівської області, який вижив в авіакатастрофі в Чугуєві, був госпіталізований у важкому стані і наступного дня помер у лікарні. Йому було 20 років.

фото: Суспільне
фото: Суспільне

В даним "Суспільного", на церемонію прощання прийшли курсанти університету Повітряних сил ім. Івана Кожедуба, керівництво вишу, харків'яни.

фото: Суспільне
фото: Суспільне

Нагадаємо, Віталій Вольховський вижив відразу після аварії літака АН-26, але помер у реанімації . У нього було 90% опіків тіла. За словами лікарів, у хлопця не залишилося жодного органу або системи, яка не була б вражена, шансів вижити було вкрай мало. В останні хвилини життя до нього пустили матір.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

фото: Суспільне
фото: Суспільне

Решту загиблих в авіакатастрофі поховають після завершення ДНК-експертизи, на яку піде до трьох тижнів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Лікар зізнався, чому не врятували Харківського курсанта, який вижив у трагедії: "немає жодного органу"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Зеленський показав катастрофу під Харковом очима курсанта, що вижив: "вогонь, літак і тіла навколо"

Також «Знай.иа " писав, що Українцям показали, ким були і про що мріяли загиблі курсанти: "щасливі і усміхнені"