Євгенія, дівчина курсанта Артема Дудла, загиблого в авіакатастрофі в Чугуєві, опублікувала в Інстаграмі чутливий пост в пам'ять про кохану людину.

Дівчина розповіла, що зовсім скоро її коханий мав піти у відпустку.

"Мій рідний і улюблений, ти назавжди залишишся в моєму серці. Завдяки тобі я зрозуміла, що таке любити і бути коханою. Коли я запитала, що буде, якщо раптом мене не стане, він відповів, що не зможе жити без мене. Як тепер жити мені?" - поділилася дівчина своїм болем.

Євгенія також написала, що в день трагедії просила коханого відпроситися і приїхати.

"Як могли таке допустити, що загинули такі молоді хлопці. Йому залишалося налітати 4 години. Ось мала бути відпустка, а тепер її немає. Я не можу в це повірити. У день вильоту я попросила його приїхати, відпроситися, може відпустять. Тільки... якби я наполягла!"- журиться дівчина.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Вона також розповіла, що кохані навіть думали про шлюб.

"А нещодавно він мені сказав, що хоче, щоб я була його дружиною. А тепер його немає. Ми дуже швидко поспішили зі знайомством з батьками, і я завжди питала, чому так швидко, він відповідав: "а чого чекати?". Він любив життя, любив сім'ю, любив свою справу, але його більше з нами немає. Я б все віддала, щоб повернути тебе",- написала дівчина.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше 7-річна дочка загиблого під Харковом штурмана писала татові СМС за хвилини до трагедії: "ніби передчувала"

Як повідомляв портал «Знай.иа», сім'ї загиблих під Харковом курсантів отримають компенсації-1,5 мільйона за життя

Також «Знай.иа " писав, що українцям показали обличчя екіпажу і курсантів з Ан-26: ким були, і про що мріяли " герої неба"