Державне бюро розслідувань називає недостовірною інформацію про відмову двигуна літака Ан-26, який впав поблизу Чугуєва Харківської області.

Про недостовірність інформації про відмову двигуна Ан-26 заявив 30 вересня керівник Головного слідчого управління Держбюро розслідувань (ДБР) Максим Борчаковський, передає "Інтерфакс-Україна .

"Була інформація щодо зниження тиску індикатора крутного моменту. А та інформація, яка звучить, що взагалі відмовив двигун - не відповідає дійсності", — сказав Борчаковский.

Трагедія під Чугуєвом, скріншот: YouTube
Трагедія під Чугуєвом, скріншот: YouTube

Разом з тим, він підкреслив, що всі ці обставини встановлюються при технічному розслідуванні, яке проводить Головна інспекція Міністерства оборони.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, ввечері 25 вересня в Харківській області на 530 кілометрі траси Київ-Харків поруч з дорогою впав військовий літак АН-26 і відразу загорівся. На борту були члени екіпажу, курсанти та офіцери Харківського університету Повітряних Сил ЗСУ ім. Кожедуба-всього 27 осіб.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Очевидець катастрофи з курсантами під Харковом розкрив моторошні подробиці: "одяг почав кипіти, я його гасив"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Львові зустріли тіло курсанта Віталія Вільховського, такий юний: "на фото боляче дивитися"

Також «Знай.иа " писав, що Україна прощається із загиблим під Харковом курсантом зі Львівщини: "такий молоденький, марив небом з дитинства"