КП "Харківзеленбуд" планує за 1,37 млн гривень придбати навіс для зберігання фонтану з декоративними елементами, який відомий у Харкові як "фонтан з мавпами".

Про це повідомив Харківський антикорупційний цент, посилаючись на систему публічних закупівель "ProZorro".

Незважаючи на те, що в тендерній документації йдеться про один навіс для фонтану з мавпами, в Департаменті комунального господарства міськради запевняють, що в цю суму також входять навіси для інших фонтанів в саду Шевченка.

Як зазначено в документації закупівлі, навіс призначений для зберігання фонтану з декоративними елементами від опадів в зимовий час. Діаметр навісу повинен бути 17 метрів, а висота — 9,9 м.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Форма покриття навісу повинна мати спадаючий нахил для стікання атмосферних вод. Конструкція навісу повинна складатися з металевого каркаса"— написали активісти.

Аукціон має відбутися 13 жовтня.

Зазначимо, що на фонтан з мавпами в саду Шевченка витратили майже 51 млн гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кернес закопає 8 мільйонів під соснами

Як повідомляє портал «Знай.иа» Кернес посадить харків'ян на 2 мільйони

Також «Знай.иа " писав, що Кернес витратить 2,6 мільйона на лампочки