Лікар опікового відділення лікарні невідкладної допомоги розповів про стан курсанта Віталія Вільховського, коли його привезли.

Так, доктор Юрій Колесник розповів, що життя Віталія висіло на волосині: 90% тіла були покриті опіками, а така травма вражає всі органи, пише Комсомольська правда.

"Немає жодного органу або системи, яка не була б вражена. Діагноз звучить так: декомпенсований опіковий шок. Це була дійсно позамежна ситуація", - пояснив лікар.

Віталія Вільховського одразу відправили до реанімаційного відділення. За його життя лікарі боролися всю ніч, але дива не сталося: смерть зафіксували о 10:30 ранку.

"З ним була мама, зараз ми надаємо їй допомогу, як можемо, це нелегко пережити", - додав Юрій Колесник.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Нагадаємо, 27 вересня, у Львівському ліцеї імені Героїв Крут помолилися за загиблого в авіакатастрофі в Харківській області і провели в останній день.

Віталій був випускником ліцею імені Героїв Крут . Курсанти і співробітники ліцею принесли квіти і лампадки і поставили біля фотографії Віталія. Ніхто не стримував сліз і емоцій, тепло згадували хлопця.

Віталій хотів стати льотчиком. У його родині ніколи не було військових, хлопець самостійно прийняв рішення захищати рідну землю.

Ще коли Віталій навчався в ліцеї, поставив перед собою мету, він дуже хотів бути військовим льотчиком.

В коротенькому ролику сьогоднішнє прощання із загиблим в авіакатастрофі Віталієм Вільховим у ліцеї імені Героїв Крут. Саме там навчався юнак - випускник 2018 року. Вчителі кажуть, Віталій мріяв стати пілотом (у відео пір’яма мова, трохи більше ніж потрапило в телесюжет). І з цією метою хлопець вступив свого часу в військовий ліцей. Хотів випробовувати літаки. Мрія була такою близькою... Вічная пам’ять.

Geplaatst door Віка Балицька op Zaterdag 26 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше 7-річна дочка загиблого під Харковом штурмана писала татові СМС за хвилини до трагедії: "ніби передчувала"

Як повідомляє портал Знай.ua Сім'ї загиблих під Харковом курсантів отримають компенсації-1,5 мільйона за життя

Також Знай.ua писав, що Українцям показали обличчя екіпажу і курсантів з Ан-26: ким були, і про що мріяли " герої неба"