У Харкові на проспекті Московському сталася бійка. 30-річний чоловік побив пенсіонера за те, що той заступився за жінку.

Про це повідомляє прес-служба поліції Харківської області.

Повідомляється, що біля супермаркету на проспекті Московському жінка посварилася з хлопцем через місце на лавці. У конфлікт втрутився 66-річний знайомий жінки. В результаті останній отримав тілесні ушкодження.

66-річного потерпілого з травмами доставили в лікарню.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції Індустріального відділу поліції встановили особу зловмисника, яким виявився 30-річний чоловік"— - повідомили в поліції.

За фактом порушено кримінальне провадження за ч.1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Лукашенко жорстоко побив матір свого сина колі: "хочеш статевим органом заробити на білоруський трон"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові п'яний звір забивши до смерті вагітну дружину і втік-була на сьомому місяці

Також «Знай.иа " писав, що У Запоріжжі пенсіонерка з поламаними ребрами відмовилася писати заяву на психа, який побив її: "мій племінник"