У Харкові між колегами одного з місцевих супермаркетів стався конфлікт. Там 39-річний співробітник кухні побив свою колегу.

Про це повідомляє група "ХС • Харків" на своїй сторінці в Фейсбуці.

Як стало відомо з повідомлення, то між співробітниками стався словесний конфлікт, в ході якого чоловік побив свою напарницю.

Жінка отримала тричі кулаком в ніс, після чого в неї кров лилася "рікою". Після цього агресор спокійно переодягнувся і пішов додому.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще

"06.06.20 супермаркеті у Харкові в робочий час, близько 17:00, 39-річний працівник кухні (кулінарія) під час словесного конфлікту побив свою напарницю. Туша в сто кілограм накинувся на жінку та почав бити з кулака тричі в ніс, а потім спокійно переодягнувся і пішов додому",- написали в повідомленні.

При цьому чоловік ніяк не поніс відповідальності за свій вчинок, до того ж продовжує там працювати.

У лікарні рентген показав, що у потерпілої перелом носа і струс мозку, потрібна обов'язкова операція.

"Кров лилася рікою. Заяву в поліцію написано. Хочеться щоб ця мерзота відповіла по заслугах! І як мінімум сплатив всі витрати. Він живе на Салтівському шосе в районі 8-го хлібозаводу. Фото і відео пропонується",-- дописали своє повідомлення "ХС • Харків".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві озвірілі пасажирів жорстоко побили водія трамвая, - посмів заїкнутися про масках

Як повідомляє портал «Знай.ua» В Запоріжжі неадекват влаштував "судную ніч" жінці, - побив до невпізнання

Також «Знай.ua» писав, що Молодого львів'янина жорстоко побили п'ятеро чоловіків, зламана щелепа та "відбитий" ніс - "Копи їх покривають"