У Харкові корпоратив комунальників закінчився побиттям начальника «Жилкомсервісу» і викраденням автомобіля. Про це розповіли у прокуратурі Харківщини.

Як стало відомо, корпоратив з приводу зимових свят відбувся 12 грудня. На заході були присутні глави структурних підрозділів «Харківводоканалу» і «Жилкомсервісу». Вони разом з підлеглими пили й веселилися. У якийсь момент керівники посварилися і почали бійку.

Найбільше дісталося начальнику «Жилкомсервісу» - керівник «Харківводоканалу» накинувся на нього разом з підлеглими і по-звірячому побив. Коли потерпілий перестав чинити опір, у нього відібрали ключі від автомобіля.

На авто побитого чиновника його колега «Харківводоканалу» зник з міста.

Вранці кривдник усвідомив, що накоїв на корпоративі, і вирішив загладити свою провину. Він подзвонив побитому напередодні керівнику «Жилкомсервісу» і запропонував вирішити всі «по-тихому», тобто повернути йому автомобіль.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Той погодився, однак на зустріч замість нього прибув наряд поліції. Правоохоронці затримали голову «Харківводоканалу».

Фото: прокуратура

У багажнику викраденого авто знайшли вогнепальну зброю, але, як з'ясувалося, воно на законних підставах належить власнику транспортного засобу.

Нагадаємо, міністр Милованов хоче розпродати українську землю іноземцям: "Я особисто не згоден..."

Як повідомляв портал "Знай.uа", українцям запропонували альтернативний варіант отримання зарплати

Також Знай.uа" писав, що пенсіонерам виділили мільярди перед Новим роком: кому вистачить на виплати.