У Харківській області у селі Покровка правоохоронці викрили 48-річного чоловіка у вбивстві вагітної дружини.
Про це повідомляє пресслужба поліції Харківської області.
Повідомляється, 23 вересня до поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з домоволодінь села Стара Покровка виявлено тіло жінки з тілесними ушкодженнями.
На місце події виїжджала слідчо-оперативна група.

На тілі 37-річної вбитої правоохоронці виявили численні тілесні ушкодження. Також з’ясувалося, що жінка знаходилася на сьомому місяці вагітності.
"В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що до вбивства причетний чоловік жінки, який раніше відбував покарання за нанесення людині тяжких тілесних ушкоджень. За кілька годин поліцейські затримали зловмисника в селищі Рогань",- повідомили в поліції.

В ході досудового розслідування було з’ясовано, що 21 вересня між подружжям сталася сварка. Знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, чоловік почав наносити своїй дружині чисельні удари. Від отриманих травм жінка померла на місці.
Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за п. 2 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні даного кримінального правопорушення. Чоловік затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.
Досудове розслідування триває.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Сповідь жінки про вітчима-насильника розриває серце: "Припинила молитися, коли…"

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.uа» Ревнивий чоловік по-звірячому зарубав сокирою нового коханця дружини, прихопивши з собою бійцівську псину

Також «Знай.uа» писав, що У Мукачеві жорстоко побили відому зоозахисницю, як себе почуває любителька пухнастиків