У 22 осіб в обласній психіатричній лікарні №3, яка знаходиться на вулиці Академіка Павлова у Харкові підтвердили коронавірус.

Про це пише МГ"Об'єктив".

"Всі 22 хворі перебувають у стабільному стані вже місяць. Першим захворів лікар",- розповіла директор Харківського обласного лабораторного центру Любов Махота.

З 22 хворих – 18 пацієнтів і 4 медпрацівники.

медики, скріншот з відео
медики, скріншот з відео

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

За словами Махоти, всі хворі - в стабільному стані, поки лікарня повністю закрита на прийом хворих, проводяться всі рекомендовані профілактичні заходи.

Нагадаємо, в харківських лікарнях-колапс. Лікарі буквально тікають звідси, бо не можуть працювати без необхідного захисту. Водночас навантаження на працівників Скажене.

Харківську міську № 18 лікарню за тиждень планують відкрити на прямий прийом хворих на коронавірус. Там повинні розгорнути 50 ліжок.Натомість низка інших міських лікарень почала приймати таких пацієнтів вже з початку цього тижня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Головлікар нарахував собі 75 тисяч за 5 днів роботи, поки медики отримують копійки

Як повідомляє портал " Знай.ІА» У Харкові з Чорнобильської лікарні масово тікають медики бояться лікувати заражених китайським вірусом

Також " Знай.ІА " писав, що У Харкові медики латають дірки в костюмах і економлять на масках, поки Кернес обіцяє золоті гори