У Харкові чоловік підірвав себе невідомою вибухівкою через депресію. Про подробиці події розповідає прес-служба ГУНП у Харківській області.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в п'ятницю, 18 вересня, в гаражах на вулиці Алчевських. Близько 15:30 на гарячу лінію "102" звернулася стривожена жінка. Вона розповіла, що її чоловік взяв якийсь невідомий предмет і відправився в гараж. Вона зазначила, що останнім часом він перебував у депресивному стані.

Через якийсь час жінка вирушила до гаража, щоб поговорити з чоловіком, проте той її не впускав, закрився всередині і заявив, що покінчить життя самогубством.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

На місце події прибуло керівництво ГУНП в Харківській області, слідчо-оперативна група Київського відділення поліції, наряд патрульних, спецпідрозділи ТОР і КОРД.

Правоохоронці намагалися поговорити з чоловіком і попросили його відкрити двері, проте той ніяк не реагував і не відповідав. Спецпідрозділи силою проникли в гараж і виявили тіло 57-річного харків'янина на задньому сидінні автомобіля. У нього були травми, несумісні з життям.

На місці події працюють слідчі, криміналісти та вибухотехніки. Інформація про подію була зафіксована в Єдиному обліку Київського відділення поліції. Причини події встановлюються.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Харковом масштабна аварія залишила село без газу.

Як повідомляв портал Знай.иа, у перинатальному центрі Харкова скалічили новонароджену дівчинку.

Також Знай.иа писав, що у Харкові маршрутники масово катаються без прав.