У Ковшарівці Куп'янського району (Харківська область) п'яний місцевий житель розніс агітаційний намет.

Про це повідомила пресслужба поліції в Харківській області.

За даними копів, НП сталася 15 вересня. Встановлено, що 34-річний місцевий житель, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, нецензурно висловлювався на адресу волонтерів однієї з політичних партій.

Крім того, він пошкодив агітаційний намет, який 58-річний чоловік і 28-річна жінка використовували під час акції на підтримку політичної партії.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні злочину.

Нагадаємо, на Харківському проспекті Ювілейному автомобіль Nissan Almera вилетів на тротуар і влаштував ДТП.

Автомобіль, за кермом якого сиділа 20-річна дівчина, знесла агітаційний намет партії "Слуга народу" і врізалася в багатоповерхівку. В результаті аварії постраждала одна з агітаторів, яку доставили в лікарню. Як повідомляється, причиною аварії стала відмова гальм у легковика.

Сейчас на 📍50/50 пиzдос Баба на Nissan Almera вылетела на тротуар, снесла агитационную палатку с людьми и врезалась в 16-ти этажку😳 Пострадали люди которые находились рядом с палаткой.

Geplaatst door ХС • Харьков op Dinsdag 16 juli 2019

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харків'ян годують мерзенними подачками перед виборами: склянка гречки і смердюча кілька - в обмін на гідність

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові "порізали" претендента на мандат: подробиці інциденту на ножах

Також «Знай.иа " писав, що Харків б'є рекорди агітаційного трешу: реклама" з-під поли " і брудні фейки, копи взяли на олівець