Представники громадської організації вимагають перейменувати станцію харківського метро"Завод імені Малишева".

За даними громадських діячів, Інстиут Національної Пам'яті направив відповідний лист до Харківського метрополітену.

Як повідомляє організація, Український інститут національної пам'яті роз'яснив, що В'ячеслав Малишев був членом ЦК КПРС у 1939 -1957 роках. Інститут нацпам'яті дав запит в метрополітен з вимогою декомунізувати цю станцію, однак відповідь не отримав.

Харківське метро, скріншот відео
Харківське метро, скріншот відео

Харків'яни негативно поставилися до цієї новини:

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Ці активісти побудували б все що було заводи,фабрики, колгоспи,а потім би воду каламутили, а то нічого не зробили у своєму житті", "Харків-- улюблене місто, тут жили 5 моїх поколінь і тут вам не бандерштат, не вам вирішувати що і як називати не подобається-- геть пішли з нашого міста", " задовбали! Скільки можна? До яких пір вони будуть воду каламутити, це історія нашого міста, і нічого немає поганого в тому, що це пов'язано з СРСР. Нехай змінюють свої адреси у себе вдома і не лізуть до Харкова", "хто вам дав право від імені харків'ян це стверджувати????Дуйте до Львова і перейменовуйтесь у що хочете", - обурювалися харків'яни з соціальних мережах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харків'ян у метро атакують мерзенні кровососи, на ногах немає живого місця-джинси не врятують

Як повідомляє портал «Знай.иа» Харків'ян позбавили чергової станції метро - як тепер дістатися на роботу

Також «Знай.иа " писав, що Кернеса підловили на мерзенній афері в харківському метро