На місцевих виборах, які пройдуть вже в жовтні, свої сили спробує Олександра Нарижна - голова громадської організації "міські реформи". Кандидатка балотується від Партії "Голос".

"Між нашими цінностями і цінностями чинної харківської влади — прірва. Прірва світоглядна, моральна і політична. Нам потрібен інший Харків - сучасний, динамічний, відкритий і європейський. Місто, з якого не їдуть в пошуках кращої долі. Місто, в яке завжди хочеться повернутися. Для цього потрібно оновити владу", - пише Олександра в соціальних мережах.

Вона додала, що спостерігати, на що перетворюється Харків, їй невимовно сумно. Чудове місто технологічних і наукових інновацій стає міст втрачених можливостей.

"Я знаю, як це виправити. Як зробити такий генеральний план міста, який можуть обговорювати як приклад яскравого і прогресивного міського планування", - пише Нарижна і підкреслює, що її головне завдання на посаді мера - побудувати місто, в якому кожен зможе відчувати свіже повітря і розуміти стартегію розвитку.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Олександра Нарижна - архітектор, урбаніст, голова "міських реформ", директор запуску Харківської школи архітектури, перший проректор ХША.

Нагадаємо, Знай писав, що в Харкові змінилася вартість квадратних метрів житлової нерухомості в новобудовах. Зростання цін почалося на початку літа і триває досі. Експерти заявили, що він продовжиться в найближчому майбутньому.
Також Знай повідомляв, що в Харкові пройшов мітинг проти свавілля з боку охорони парку Шевченка. Молоді люди вимагали припинити побиття відвідувачів.

Нещодавно Знай передавав, що медики підтвердили високий рівень захворювань біля коксохіму на Харківщині. У районах Харкова, розташованих біля коксового заводу, збільшено кількості захворювань дихальних шляхів, у тому числі онкології. Директор Харківського онкоцентру Денис швидкий розповів, що наявність житла неподалік цього заводу згубно впливає на здоров'я місцевих жителів.