Багатостраждальний Комунальний шляхопровід, навколо якого харків'яни вже складають меми, не можуть добудувати вже котрий рік. У команді Геннадія Кернеса цьому знайшли нове пояснення. Так, заступник мера Ігор Терехов заявив, що ремонт триває більше трьох років, тому що на ньому не перекривають рух повністю.

"Нас критикували, що роботи велися занадто довго, але в іншому випадку міст треба було перекривати для руху повністю. Ми на це не пішли. При цьому сам шляхопровід був практично в аварійному стані. Було виконано багато невидимих для ока робіт, щоб міст стояв ще довгі роки і витримував потік великовантажного транспорту. Вчора ми з мером Геннадієм Кернесом проінспектували, що і як там зроблено", - пояснив Терехов, передає Insidernews.

Загалом, в черговий раз міст до Дня міста не відкрили. Більше того, шляхопровід досі перебуває в аварійному стані. Залишається тільки здогадуватися, скільки ще мільйонів витягнуть з кишень харків'ян нібито на ремонт.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще
Нагадаємо, Знай писав, що в Харкові змінилася вартість квадратних метрів житлової нерухомості в новобудовах. Зростання цін почалося на початку літа і триває досі. Експерти заявили, що він продовжиться в найближчому майбутньому.
Також Знай повідомляв, що в Харкові пройшов мітинг проти свавілля з боку охорони парку Шевченка. Молоді люди вимагали припинити побиття відвідувачів.

Нещодавно Знай передавав, що медики підтвердили високий рівень захворювань біля коксохіму на Харківщині. У районах Харкова, розташованих біля коксового заводу, збільшено кількості захворювань дихальних шляхів, у тому числі онкології. Директор Харківського онкоцентру Денис швидкий розповів, що наявність житла неподалік цього заводу згубно впливає на здоров'я місцевих жителів.